cossart_gordon_good_company_full_rich_full_size1

Cossart & Gordon ‘Good Company’ Full Rich Madeira is heerlijk bij (fruit)desserts, cake, taart, chocolade nagerechten en zachte kazen. De diverse kwaliteits wijngaarden op ongeveer 200m hoogte op het noordelijk deel van het eiland in de buurt van Sao Vicente en in het zuiden bij Camara de Lobos. De Madeira is natuurlijk vergist op een temperatuur tussen de 24°C – 26°C in temperatuur gecontroleerde RVS tanks. Na ongeveer 48 uur wordt de vergisting gestopt door toevoeging (versterking) van de wijnalcohol zodat men de gewenste hoeveelheid restsuiker in de wijn kan bewaren. Hierna wordt de wijn gemaderiseerd (verwarmd) in ‘estufa’ tanks waar in buizen warm water wordt gepompt zodat de tank gedurende 3 maanden tussen de 45°C and 50°C wordt verwarmd. Hierna wordt de Madeira gedurende enkele weken weer langzaam afgekoeld. Na de ‘estufagem’ wordt de Madeira 3 jaar gerijpt in grote houten voeders. Hierna wordt uit diverse van deze voeders de blend gemaakt voor de Cossart & Gordon ‘Good Company’ Full Rich Madeira.

Cossart Gordon Good Company Rich Madeira

€ 18,95 € 17,95

Specificaties

Regio Madeira, Portugal

Cossart Gordon Good Company Rich Madeira als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu