Zijdezachte Chardonnay met het wereldwijd geliefde ‘botertje’. Naast heerlijke fruitgeuren van nectarines en mango stijgen aantrekkelijke aroma’s van vanille en geroosterde amandelen op uit het glas. Concentratie en elegantie, smaakrijk en fluweel. Een wijn die al je zintuigen prikkelt.
Spijs & moment
Laat het botertje uit de Chardonnay terugkomen in je eten: witte asperges met gesmolten boter en Limburgse ham, gebakken kabeljauwfilet met botersaus of coquilles Saint-Jacques met groenten en blanke botersaus. Smakelijke andere opties zijn: kip vers van het spit, crab cakes, zalm of avocado met tonijn.
Past goed bij: sushi, sashimi, kip, witte asperges, witvis, schelp- en schaaldieren
Stijl | Aromatisch, Elegant, Levendig |
Aroma's | Citrus, Geel fruit, Peer |
Regio | Marlborough, Nieuw Zeeland |
Druif | chardonnay |
Oogstjaar | 2020 |
Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25